Jdi na obsah Jdi na menu
 

27. 11. 2013

Ganache

Ganache se hodí do dortů, rolád a nebo jen na ozdobení cupcaků

 

100g smetany ke šlehání
1 lžíce krupicového cukru
125 g hořké nebo jakékoliv jiné čokolády

20 g másla
na mátovou variantu lístky máty (nejlepší je do kokosových laskonek)

 

Smetanu s cukrem přivedem k varu a poté nalijeme na nalámanou čokoládu a mícháme. Přidáme máslo a vymícháme dohladka. Necháme vychladnout a můžeme tvořit.

 

b-chocolate-ganache.jpg

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyzkoušeno

Dáša, 1. 12. 2013 16:21

Ahoj Baruš, díky moc za recept, Výborný krém :-)))